Kidöntötte a BKK jegyautomatáját egy Ford Kispesten egy karambol nyomán

Egy kisteherautó és személyautó ütközött össze a XIX. kerületben, a Nádasdy utca és a Vas Gereben utca kereszteződésében. A járművek a karambol következtében egy jegyautomatának is nekiütköztek, emiatt a fővárosi hivatásos tűzoltók a tömegközlekedési társaság szakembereinek értesítését kérték. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a Nádasdy utcát egy sávon lezárták.

Helyszíni információk szerint a Vas Gereben utcán, az Ady Endre út felől érkező Opel Corsa a Nádasdy utcai kereszteződésnél vélhetően figyelmen kívül hagyta az “Állj! Elsőbbségadás kötelező táblát” és behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött a Nádasdy utcán szabályosan közlekedő Ford Transit Connect furgonnal.

Az ütközés hatására a kisteherautó két forgalomterelő oszlopot kidöntött, majd a kereszteződésben található BKK jegykiadó automatának csapódott, mely a becsapódást követően kidőlt.

A Ford vezetőjét és utasát a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

Foto: Baleset-info.hu /K. Attila/ (minden jog fenntartva)

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!