Ki kellett vágni a kanyart kiegyenesítő, majd oszlopnak csapódó Suzukist a Soroksári úton

A Baleset-info.hu információi szerint villanyoszlopnak hajtott egy Suzuki Swift gépkocsi, Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton hétfőn délelőtt.

Helyszíni információi szerint a gépkocsi a Soroksári úton közlekedett a belváros felé. A Koppány utca után ismeretlen okból nem követte az útszakasz vonalvezetését (a sáv összeszűkül), fékezés nélkül felhajtott az út menti járdaszigetre, majd egy villanyoszlopnak csapódott.

Azt nem sikerült kideríteni, hogy vajon mi okozhatta a balesetet. Vélhetően elaludt, vagy rosszullét állhat az eset mögött. Mindenesetre a becsapódás akkora erejű volt, hogy a gépkocsi egyik lámpája több métert repült, az akkumulátora viszont kiszakadt a helyéből

A gépkocsi vezetőjét a Katasztrófavédelem munkatársai feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki. Őt a kiérkező mentőszolgálat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!