Kiegyenesítette a kanyart, majd villanyoszlopnak csapódott egy Suzuki Csepelen

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint villanyoszlopnak hajtott, és megdöntötte azt egy személyautó Budapest XXI. kerületében, Csepelen, a Corvin úton. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, és oda várják továbbá az áramszolgáltató szakembereit.

A Baleset-info.hu helyszíni információi szerint a képen látható Suzuki Swift típusú személygépkocsi a megengedett sebességnél gyorsabban haladt a Corvin úton (a Gubacsi híd felől), amikor vezetője a Jókai utcai kanyarban elvesztette uralmát a gépjárműve felett, amely áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd felhajtott a járdára, és egy villanyoszlopnap csapódott.

A becsapódás akkora erejű volt, hogy a villanyoszlop megdőlt.

A gépjármű nem vesztette el lendületét azáltal, hogy az oszlopnak csapódott, ugyanis a villanyoszloptól mintegy száz méterre állt meg.

A vezetőn kívül nem tartózkodott más a gépkocsiban.

A sofőr a helyszínen elismerte, hogy egy picit gyorsabban ment a kelleténél, az alkalmazott alkoholszonda negatív értéket mutatott.

Őt végül könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!