Kiflire hajlították a piroson áthaladó BMW-t az újpalotai Drégelyvár utcán

Péntek este egy BMW kupét vezető fiatalember sietett a XV. Drégelyvár utcán a Szentmihályi út felé, még oda szeretett volna érni zárás előtt a cukrászdába, ahol édesapja születésnapi tortája várta.

Sajnos emiatt a Késmárk utcánál tilosra váltó jelzőlámpát is figyelmen kívül hagyta, így a kereszteződésbe balról, piros-sárgánál behajtó Ford Mondeo kombi fékezés nélkül a bal oldalába rohant. A két jármű irányíthatatlanul a Késmárk utca ket oldalát elválasztó fás területre sodródott, a kiflire hajlott BMW óriási szerencsével pont elhaladt két öles fa között, a Ford pedig megpördült és egy platánfának ütközött.

Az okozó sofőr három hónappal ezelőtt vétlen súlyos sérültje volt egy másik balesetnek, éppenhogy felgyógyult azokból a sérüléseiből… Használta a biztonsági övét, ki is tudott szállni a roncsból, de az előzmények (és a fájdalmai) miatt kórházba szállították, ahol a röntgen megállapította, hogy eltört egy bordája. A Fordot vezető középkorú sofőr szintén be volt kötve, őt pedig a légzsák ütötte meg, de a helyszínen maradt.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.


Leave a Reply