Kigyulladt a szigetszentmiklósi Oázis Wellness központ szaunája – KÉPEK

A Katasztrófavédelem információi szerint tűz ütött ki egy szigetszentmiklósi panzió wellness-részlegében. A tököli úti épületben tartózkodó több mint húsz ember kimenekítését megkezdték. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltják a lángokat, de a helyszínre riasztották a fővárosi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltókat is.

Egy körülbelül százötven négyzetméteres szauna-területen volt tűz egy szigetszentmiklósi panzió wellness-részlegében. A Tököli úti épületben tartózkodó emberek kimenekítését a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték. A lángokat a szigetszentmiklósi és a fővárosi hivatásos, továbbá a délegyházi önkéntes tűzoltók négy vízsugárral oltották el, majd a munkálatok irányítását átvette a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. A tűzzel-füsttel érintett területről a rajok két embert hoztak ki, és átadták őket a mentőknek, míg a tűzzel nem érintett részből nyolc embert menekítettek ki. Az egységek a wellness-részleg fölötti lakóteret is kiürítették, és átvizsgálják a szomszédos épületet.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!