Kinőtt egy villanyoszlop a Ford Transit furgonból a II. Pasaréti úton

Lámpaoszlopnak ütközött egy kisteherautó Budapest II. kerületében, a Pasaréti úton. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az egység áramtalanította a gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az úttestre törmelék és motorolaj került. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

A Baleset-info.hu tudósítása:

Vasárnap kora délután egy három tagú család haladt a II. kerületi Pasaréti úton, a Pasaréti tér felé. Vélhetően siettek valahova, de nem volt helyismeretük, mert hegynek felfelé a Radna utcai kanyarban kisodródtak Ford Transit furgonjukkal.

A járdára hajtottak, kidöntöttek három zöld terelőkorlátot, nekiütköztek a Pasaréti út 17. számú ház kerítésének, végezetül telibe találtak egy acél villanyoszlopot, ami kettétört és a járdára, illetve az úttestre zuhant. A furgont vezető apuka, felesége és gyerekük is be volt kötve, így nem sérültek meg nagyon súlyosan, de mindhármójukat mentővel szállították kórházba.

A fővárosi hivatásos tűzoltóknak pedig közben sikerült áramtalanítani a Fordot, ami nem volt egyszerű művelet, mivel a motorháztetőt nem lehetett megmozdítani, de az akkumulátor olyan helyen volt a motortérben, hogy éppen el tudták érni kívülről.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply