Kirepült a kocsiból az a 40 éves sofőr, aki részegen, engedély nélkül elvitte főnöke furgonját Tolna megyében

Korábban beszámoltunk róla, hogy Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés 2021. december 25-én 10 óra körül. Egy Fiat Ducato vezetője közlekedett  a 65-ös főúton a 3-as kilométerszelvény közelében, Harc közelében. A járművel, annak vezetője ismeretlen körülmények között lesodródott az útról, és felborult. A sofőr kizuhant a kocsiból. A helyszínre mentőhelikopter érkezik. A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van az érintett útszakaszon.

Cikkünk megjelenését követően a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kiadott közleményt, melyben olvasható, hogy a sofőr egy autó előzésébe kezdett, a visszatérés során megcsúszott, letért az útról, egy fának ütközött, majd onnan továbbsodródva oldalára borult. A férfinél alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ami a 40 éves sofőrt súlyos, életveszélyes állapotban vitte kórházba.

A TV2 információi szerint a főnöke furgonját kötötte el az ittas sofőr, majd csapta fának. A becsapódást követően mintegy 5 métert repült. A baleset egy rosszul végződő előzési manőver eredménye.


Foto: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Oldala

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!