Kirepült a szalagkorlátnak ütköző autóból és elhunyt egy 10 éves kislány az M7-esen

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. augusztus 28-án 17 óra körül az M7-es autópálya 21-es kilométerszelvényénél, Tárnok térségében egy autó ütközött a szalagkorlátnak a főváros felé vezető oldalon. A balesetben az autóban utazó 10 éves lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Bors kérdésére elmondta, a BRFK büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragikus balesetet.

A személyautó 17 óra körül a szalagkorlátnak ütközött. Az autóban összesen négyen utaztak. A kislány életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette. Egy embert szállítottak kórházba a mentők.

mondta el Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese

A sofőr elaludt

A Baleset-info.hu információi szerint a baleset oka, hogy a Chevrolet vezetője menet közben elaludt, amitől az autó az oldalsó szalagkorlátnak csapódott. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a 10 éves lány – aki nem volt megfelelően bekötve, kirepült a hátsó szélvédőn.

Nem ivott alkoholt

Úgy értesültünk, hogy a gépkocsi vezetőjénél a helyszínen végzett alkoholteszt negatív értéket mutatott.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply