Kiugrott a negyedikről egy férfi, miután kigyulladt a csepeli Szent László utca egyik társasházának lakása

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint tűz ütött ki egy társasház negyedik emeleti lakásában, a XXI. kerületi Szent László utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek ki a helyszínre, a lakás áramtalanítását követően egy vízsugárral kezdték oltani a lángokat. Az egységek az égő lakás szintjén átvizsgálják a többi ingatlant, az alatta lévő szinteken elzárkóztatást rendeltek el a lakók számára.

A lakásban tartózkodó kiugrott a negyedikről

Szerkesztőségünk információi szerint a lakásban tartózkodó a tüzet észlelve kitörte a negyed emeleti lakás erkély ablakát, majd kiugrott.

Egy másik olvasónk annyit közölt, hogy szándékosan gyújtotta fel a lakást, mielőtt kiugrott volna.

Update:

A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral eloltották a lángokat a XXI. kerületben, ahol egy társasház negyedik emeleti, ötven-hatvan négyzetméteres lakása égett ki teljesen a Szent László utcában. Az egységek az égő lakás szintjén átvizsgálták az ingatlanokat, az alatta lévő szinteken elzárkóztatást rendeltek el a lakók számára. Jelenleg az utómunkálatokat végzik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-nek megerősítette: a lakásból kiugrott egy 36 éves férfi, aki életét vesztette.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply