Kiütötte a tűzcsapot, majd egy házfalban állt meg az ittas autós Székesfehérváron – vádat emeltek ellene

A rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy székesfehérvári járművezetővel szemben folytattak.

A nyomozás adatai alapján a 23 éves székesfehérvári sofőr 2021. május 2-án hajnalban Székesfehérváron, a Dózsa György úton közlekedett személygépkocsijával a Havranek József utca felől a Várkörút irányába. Haladása során a Dózsa György út és a Mátyás Király körút kereszteződéséhez érve a gépjármű sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és a kanyarban kisodródott, az útszegélynek ütközött és először egy tűzcsapnak, majd egy ingatlan falának, végül pedig a járdán elhelyezett korlátnak csapódott. A baleset során a személygépjármű két fiatalkorú utasa megsérült.

A gépkocsit vezető székesfehérvári nővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, melyet a későbbi igazságügyi orvos szakértői vizsgálat megerősített, ezért a rendőrök előállítását követően eljárást kezdeményeztek ellene.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!