Komoly pusztítást végzett egy autós a kőbányai Kőrösi Csoma Sándor úton

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton. A baleset következtében a jármű egy közlekedési lámpát is megrongált. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen félpályán halad a forgalom.

A képen látható Seat gépkocsi nagy sebességgel haladt a Kőrösi Csoma Sándor úton az Élessarok felé, amikor a gépkocsi vezetője nem vette észre, hogy az út, amelyen közlekedik, egy megálló miatt kissé kanyarodik, így levágva a kanyart felhajtott a járdára, ahol átgázolt a megállót az úttesttel elválasztó korlátokon, kidöntött egy jelzőlámpát, majd egy oszlopnak csapódva visszatért az úttestre és a belső sávban keresztben állt meg.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a lámpa egy darabja a menetirány szerinti jobb oldalra repült, ami idő közben az egyik legnagyobb online bevásárló vállalkozás kisteherautóját is eltalálta.

A Seatban mindössze a sofőr tartózkodott, akit a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította. Nagy szerencse, hogy a becsapódás idején a Kőrösi Csoma Sándor út azon szakaszán nem közlekedett gyalogos, illetve másik autó, ugyanis akár tragédiába is torkollhatott volna az eset.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.