Komoly pusztítást végzett egy autós a kőbányai Kőrösi Csoma Sándor úton

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton. A baleset következtében a jármű egy közlekedési lámpát is megrongált. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen félpályán halad a forgalom.

A képen látható Seat gépkocsi nagy sebességgel haladt a Kőrösi Csoma Sándor úton az Élessarok felé, amikor a gépkocsi vezetője nem vette észre, hogy az út, amelyen közlekedik, egy megálló miatt kissé kanyarodik, így levágva a kanyart felhajtott a járdára, ahol átgázolt a megállót az úttesttel elválasztó korlátokon, kidöntött egy jelzőlámpát, majd egy oszlopnak csapódva visszatért az úttestre és a belső sávban keresztben állt meg.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a lámpa egy darabja a menetirány szerinti jobb oldalra repült, ami idő közben az egyik legnagyobb online bevásárló vállalkozás kisteherautóját is eltalálta.

A Seatban mindössze a sofőr tartózkodott, akit a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította. Nagy szerencse, hogy a becsapódás idején a Kőrösi Csoma Sándor út azon szakaszán nem közlekedett gyalogos, illetve másik autó, ugyanis akár tragédiába is torkollhatott volna az eset.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!