Életveszélyesen sérült az alkalmazott, miután kukásautónak csapódott egy Skoda Halásztelken

Információink szerint egy hulladékgyűjtő teherautót próbált kikerülni egy Skoda személyautó csütörtökön Halásztelken, a II. Rákóczi Ferenc úton, azonban a gépjármű vezetője vélhetően nem vette figyelembe, hogy autóját már előzi egy másik teherautó. Az ütközés következtében a Skoda a kielőzött kukásautó hátuljának csapódott. A becsapódáskor a teherautó hátulján, a fellépőn tartózkodott egy munkás, aki a baleset során súlyos-életveszélyes sérülést szenvedett. Úgy tudjuk, több helyen eltört a lába.

Az alábbiakban az ARIES Nonprofit KFT közleményét olvashatják, aki a településen végzi a hulladékgazdálkodási feladatokat.

Az ”ARIES” Nonprofit Kft. tájékoztatja Önöket, hogy az egyik szolgáltatási területén, Halásztelek településen háztartási hulladékbegyűjtést végző járata súlyos balesetet szenvedett.

A hulladékbegyűjtő célgépet egy személygépkocsi és egy kamion sikertelenül próbálta kikerülni, összeütköztek és a hulladékgyűjtő teherautó hátuljába csapódtak. A becsapódás során az egyik rakodást végző kollégánk súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A járaton dolgozó kollégáink szabályszerűen végezték a munkájukat, sajnálatos módon esélyük sem volt elkerülni a balesetet.

A sebesült munkatársunk életét rakodótársa mentette meg úgy, hogy az életveszélyes és sokkos állapotban lévő kolléga ellátását azonnal megkezdte, az artériás vérzést egy övvel történő szorítókötéssel a mentők megérkezéséig csillapította. Ezúton is köszönöm Orova Csaba rakodó kolléga gyors, életmentő cselekedetét, valamint a kiérkező mentőápolók szakszerű munkáját.Ezúton hívjuk fel minden közúton közlekedő figyelmét arra, hogy a hulladék begyűjtést végző kollégáink megközelítése során fokozott óvatossággal járjanak el.

Mindannyian aggódunk súlyosan sérült kollégánkért, de bízunk mielőbbi felépülésében.Tisztelettel kérjük, hogy legyenek türelemmel, amikor a hulladékgyűjtést végző munkatársaink a közegészségügyi szempontból kiemelt feladatukat látják el, hiszen pár perc várakozással és fokozott körültekintéssel az ilyen és ehhez hasonló balesetek elkerülhetőek lennének!Együttműködésüket megköszönve maradok tisztelettel Viola Károlyné igazgató

A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben, így a Volánbusz 690 Budapest–Halásztelek–Szigethalom vonalon közlekedő járatai terelt útvonalon Szigetszentmiklós, Adótorony; Halásztelek, Akácos utca; Ady Endre utca; Kisgyár utca; Kossuth Lajos utca; Diófasor utca megállóhelyek érintése nélkül közlekedett.

Fotók: PMKI Szigetszentmiklós HTPIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply