Lángoló kisbuszból mentették az utasokat Gigén

Oldalára borult és kigyulladt egy gépkocsi Gigén, a rendőrök civilek segítségével négy embert mentettek ki a felhevült utastérből.

Árokba sodródott, felborult és kigyulladt egy kisbusz a Somogy megyei Gige határában, a 6617-es út 6-os kilométere közelében, a Kiskorpád felé vezető szakaszon. A kadarkúti önkormányzati és a kaposvári hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, és két vízsugárral a lángokat elfojtották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt a munkálatok idejére lezárták.

A kaposvári baleseti helyszínelők 2021. június 7-én 16 óra 29 perckor Gige belterületén közlekedtek, amikor észlelték, hogy kigyulladt egy balesetet szenvedett gépkocsi. A sofőr ki tudott mászni a kocsiból, a többiek azonban bennrekedtek. A rendőrök a környéken lakók segítségével talpra állították a járművet, fejszével betörték az ablakokat, miközben porral oltókkal még pont annyira meg tudták fékezni a lángokat, hogy kiszabadítsák a sérülteket. A mentést követően a kocsi teljesen terjedelmében égett, amelyet a helyszínre érkező tűzoltók oltottak el. A mentőszolgálat munkatársai az eset kapcsán három személyt vittek kórházba.

Fotók: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és Kaposvár HTP

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!