Le kellett vágni a Honda tetejét, hogy kiszabadítsák a ket fiatalt Rákoscsabán

Két személyautó karambolozott Budapest XVII. kerületében, a Tarcsai úton. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók kiemeltek az egyik autóból egy embert, akit átadtak a mentőknek – áll a Katasztrófavédelem közleményében.

Információk szerint az esethez nagy erőkkel vonultak a helyszínre a hatóságok. Olvasónk mentőhelikoptert, számos mentőautót, rendőrautót, tűzoltóautót látott.

Helyszíni információk szerint a Nagytarcsa felől érkezett egy személyautó, amikor a Tarcsai útról balra, az M0-s irányába kanyarodott elé a képen látható Honda Civic gépkocsi.

Egy másik szemtanú elmondása alapján a baleset pont a szeme előtt történt.

A vétkes Peugeot személyautót egy fiú vezette, aki beszorult a kormány alá. Mellette ülő lány eszméletét vesztette, de szerencsére mintegy 5 perc után magához tért. Sajnos a két ülés annyira összepréselődött, hogy képtelen voltam a biztonsági övet kiszabadítani. Információim szerint a fiúnak a lába elég súlyosan sérült. Őket a Katasztrófavédelem munkatársai feszítővágóberendezés segítségével szabadították ki. Én sajnos sokat nem tudtam értük tenni, de remélem azzal segítettem, hogy próbáltam a lelket tartani bennük, és szívből kívánom, hogy gyorsan gyógyuljon, gyógyuljanak! Szörnyen megrázott és a programunkat megszakítottuk, mert lelkileg megviselt…Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

A műszaki mentést végezte: Autómentő Sárkány Trailer

Leave a Reply