Lebombázta a letenyei határátkelőn kilépésre várakozó Fordot és az őrbódét a bolgár furgonos

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Közúti közlekedési baleset történt 2022. május 4-én 1 óra körül a Letenye Autópálya Határátkelőhelyen, ahol eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött, majd az útlevélkezelő fülkének csapódtak.

Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében többen – köztük a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársa – is megsérültek.

Felvettük a kapcsolatot a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtóosztályával. Válaszukból kiderül, hogy 2022. május 4-én 1 óra 6 perckor Letenyén az Autópálya átkelőn egy bolgár honosságú kistehergépkocsi nagy sebességgel neki ütközött egy átkelésre várakozó magyar honosságú személygépkocsinak, majd az útlevélkezelő fülkéknek csapódtak.

A baleset következtében az átkelésre várakozó magyar személyautóban utazó két gyermek és egy felnőtt megsérült. Az útlevélkezelő fülkékben szolgálatot teljesítő egy magyar rendőr, és kettő horvát rendőr könnyen megsérült.

A sérültek ellátásáról a mentőszolgálat munkatársai gondoskodtak. Az MTI információja szerint az egyik gyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök a balesetet okozó bolgár férfit őrizetbe vették.

Foto: Baleset-info.hu / Zala Megyei Rendőr-főkapitányságIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply