Leborotválta a Szent István útra kikanyarodó Mercedes elejét egy Ford Csepelen

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött két gépkocsi a XXI. kerületi Szent István úton, a Tiborc utca közelében pénteken késő délután. A fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a műszaki mentési munkálatokhoz, a társhatóságokat várják a helyszínre. Az útszakaszt lezárták a baleset miatt, a korlátozás a tömegközlekedési járatok forgalmát is érinti.

Helyszíni információk szerint a képen látható B osztályos Mercedes a Tiborc utcában haladt. A Szent István úthoz érve vélhetően a központ felé kanyarodva szerette volna útját folytatni. Kanyarodása során nem, vagy későn észlelte a Erdőalja utca felől érkező Ford Focus gépkocsit, amivel összeütközött. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Ford konkrétan leborotválta a Mercedes elejét.

Az ütközés hatására a Ford áttért a szemközti oldalra majd felhajtott a járdára. Szerkesztőségünk több helyi lakóval beszélt, akik elmondták, hogy sajnos a Tiborc utcából érkező gépkocsik egy trafóház, és számos fa miatt akadályozva vannak a megfelelő kilátásban.

Bármennyire is a Tiborc utcával szemben egy tükröt is kihelyeztek, de vagy nem használják, vagy azt gondolják, hogy majd az autósok a saját szemükkel bizonyosodnak meg a főút forgalmáról. Előfordult, hogy hűvös időben a tükör bepárásodik, és az autósok kénytelenek lassú tempóban ráhajtani a főútra annak érdekében, hogy körül tudjanak tekinteni. Én pár házra lakom a kereszteződéstől, és mikor meghallottam a csattanást, már tudtam, hogy ismét karambol van a kereszteződésben. Akkora csattanás volt, hogy az oszlopokon lévő madarak is egyszerre elrepültek. – nyilatkozta lapunknak olvasónk.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején A 148-as autóbusz terelve közlekedik a Soroksári rév felé nem érinti a Soprttelep és a Csepel, Soroksári rév közötti megállókat, Kőbánya-Kispest felé pedig a Cseh Mihály utca megállót.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply