Úgy tűnik, a sofőrök a hirdetés szerint az utat nézték az Ecseri útnál, csak egymást nem vették észre

Egy Kia Rio és egy Dacia Duster ütközött abban a balesetben, ami pénteken délután történt az Üllői út és az Ecseri út kereszteződésében.

Helyszíni információink szerint a Kia a Könyves Kálmán körút felől érkezett. Az Ecseri úti kereszteződésben szabad jelzésen próbált jobbra kanyarodni az Ecseri útra, ám ekkor a Ceglédi út felől érkező Dacia Dusterrel ütközött.

A Dacia vezetője a helyszínelés során azt nyilatkozta, hogy ő is zöld jelzésre indult el, és vélhetően a Kia jelzőlámpája az áthaladás közben pirosra váltott, ugyanis a Kia haladását az előtte lassan kanyarodó autók, és a gyalogosok akadályozták, akiknek szintén zöld jelzésük volt.

A Kia olyan szerencsétlenül találta el a Dacia jobb hátsó futóművét, hogy a Duster 90 fokban befordult, a 3-as villamos megállója korlátjának ütközött, majd kidöntötte a megállóban található interaktív hirdetőtáblát. Ironikus, hogy a hirdetés felirata éppen arra figyelmeztette a közlekedőket, hogy az utat figyeljék.

A Kiában a sofőrön kívül két hölgy utazott, a Daciaban csak a sofőr tartózkodott. Szerencsére a baleset során egyikük sem szenvedett sérüléseket.

A felelősség kérdését a későbbi rendőrségi vizsgálat fogja tisztázni.

Fotók: Baleset-info.huIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply