Lejtőn lefelé akarta betolni lefulladt autóját – majdnem a villamospályára zuhant

Korlátnak ütközött egy személyautó Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyi út és a Völgy utca kereszteződésénél. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítik és áramtalanítják a járművet. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hírportálunk információi szerint a nagykovácsi elágazás felől haladt Hűvösvölgy felé, a lejtőn lefelé lefulladt. A gépkocsi vezetője úgy gondolta, hogy kiszáll, és a betolja a járművét, ami annyira jól sikerült, hogy egy híd korlátját átszakítva állt meg.

Nagy mázli, hogy meg tudott állni, ugyanis a völgyben, több méter mélyen kanyargó villamospályára repült volna. Szerencsére nem ütött el senkit és szemből se jöttek.

Az autó vezetője könnyebben sérült, a helyszínen maradt.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

2 thoughts on “Lejtőn lefelé akarta betolni lefulladt autóját – majdnem a villamospályára zuhant

  1. Ha mondjuk nem indult be, akkor bizony a fékszervó sem igen működhetett. Lehet röhögni rajta, de simán ez is lehetett.

    1. Mivel epp megprobalta betolni az autot, nyilvan kiszallt, tehat nem nagyon nyomhatta a feket sehogy. Amugy egy eppencsak gurulo autot fekszervo nelkul is meg lehet allitani, ha mashogy nem, kezifekkel.
      A kerdes az, hogy minek szallt ki…? Lejton lefele magatol is begurult volna az auto, azon a reszen van annyi lejtese az utnak, hogy beindul egy minimalis gurulas utan (felteve hogy mukodokepes a motor egyebkent).

      Gyakorlatlansag… :-/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!