Letarolta a szalagkorlátot, majd az út menti árokba csapódott egy Toyota a Gyáli úton

A szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott egy gépkocsi a IX. kerületi Gyáli úton, az Ecseri út közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, valamint a mentőket és a közútkezelő szakembereit kérték a helyszínre.

A képen látható Toyota gépkocsi vezetője haladt az M5-ös autópálya kivezető szakaszán (Gyáli úti felüljárón), az Ecseri út felé.

A gépkocsi OMW benzinkút magasságában megcsúszott a nedves úton, amitől az út menti járdaszegélynek ütközött. A Toyota vezetője az ütközés hatására elrántotta a kormányt, majd a személyautó átsodródott a sávokon, és a benzinkúthoz tartó út elválasztó szalagkorlátjának csapódott.

A becsapódás során a személyautó nem vesztett a lendületéből, és mintegy 30 méteren keresztül megrongálta a szalagkorlátot, kidöntött egy jelzőtáblát, majd a szalagkorláton átborulva a töltőállomásnál lévő árokba sodródott.

A gépkocsiban mindössze a sofőr tartózkodott, aki az eset során megsérült. Őt a kiérkező mentőszolgálat a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet – Merényi Gusztáv Kórházba szállította.

A helyszínelés és a műszaki mentés során egy rövid időre korlátozták a Gyáli út forgalmát.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply