Letarolta a szalagkorlátot, majd az út menti árokba csapódott egy Toyota a Gyáli úton

A szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott egy gépkocsi a IX. kerületi Gyáli úton, az Ecseri út közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, valamint a mentőket és a közútkezelő szakembereit kérték a helyszínre.

A képen látható Toyota gépkocsi vezetője haladt az M5-ös autópálya kivezető szakaszán (Gyáli úti felüljárón), az Ecseri út felé.

A gépkocsi OMW benzinkút magasságában megcsúszott a nedves úton, amitől az út menti járdaszegélynek ütközött. A Toyota vezetője az ütközés hatására elrántotta a kormányt, majd a személyautó átsodródott a sávokon, és a benzinkúthoz tartó út elválasztó szalagkorlátjának csapódott.

A becsapódás során a személyautó nem vesztett a lendületéből, és mintegy 30 méteren keresztül megrongálta a szalagkorlátot, kidöntött egy jelzőtáblát, majd a szalagkorláton átborulva a töltőállomásnál lévő árokba sodródott.

A gépkocsiban mindössze a sofőr tartózkodott, aki az eset során megsérült. Őt a kiérkező mentőszolgálat a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet – Merényi Gusztáv Kórházba szállította.

A helyszínelés és a műszaki mentés során egy rövid időre korlátozták a Gyáli út forgalmát.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!