Levágták az Opel tetejét, amely nagy sebességgel csapódott egy busz oldalának Csepel határában

A Weiss Manfréd utat a rendőrök lezárták.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi csütörtök 2022. április 28-án 19 óra 59 perc körül Budapest XXI. kerületében, a Weiss Manfréd út és a Szállító utca kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy beszorult embert feszítővágóval szabadítanak ki a személyautóból. A fővárosi tűzoltó doktorszolgálat is a helyszínre vonult.

Az elsődleges információ alapján a személygépkocsiban utazók közül ketten megsérültek.

A balesetben részes gépjárművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a Weiss Manfréd utat a Kossuth Lajos utca irányából a Boráros tér irányába lezárták, a gépjárműforgalom a Szállító utcán halad.

A Baleset-info.hu információi szerint a menetrend szerint közlekedő 179-es jelzésű autóbusz a Weiss Manfréd úton haladt, a központ irányából, megkezdte a balra kanyarodást a Szállító utcába, amikor a Csepel felől érkező Opel Vectra gépkocsi nagy sebességgel a busz oldalába rohant. Az autó utasaiért két esetkocsi és egy rohamkocsit irányítottak a helyszínre. Az autóban ülő két személyt hosszas stabilizálást követően a Merényi Gusztáv Kórházba szállították

Foto: Baleset-info.hu / minden jog fenntartva /Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.


Leave a Reply