Magára hagyta haldokló utasát a Bugyi határában árokba sodródó kisteherautó vezetője

Korábban beszámoltunk róla, hogy Bugyi térségében a Juhászföldi úton haladt egy kistehergépkocsi 2021. november 22-én 6 óra 26 perckor, amikor tisztázatlan okból lehaladt az útról és árokba csapódott. A baleset következtében a járműben utasként tartózkodó 34 éves férfi a helyszínen életét vesztette.  

Az RTL híradó értesülései szerint egy arra járó autós vette észre az árokba borult kisteherautót. Azonnal hívta a rendőrséget.

A helyszínelés során kiderült, hogy a sofőr mögötti utas nem élte túl az árokba csapódást, ugyanis vélhetően nem használta a biztonsági övet, így a baleset következtében kizuhant a gépjárműből. Holttestét a jármű alatt találták meg.

A kiérkező mentőszolgálat csak a halál beálltát tudták megállapítani. A sofőr feltételezhetően az esetet követően elhagyta a helyszínt, és magára hagyta a kizuhant utast.

A baleset pontos időpontja egyenlőre ismeretlen.

A rendőrség a nyomozás során vizsgálja azt is, hogy a gépkocsi vezetője miért hagyta el a helyszínt.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Foto: MTI/Mihádák Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!