VIDEO: megint lebombázták a Magyar Közút energialenyelőjét az M7-es autópályán

Június 8-án, szerdán az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Velence térségében a belső sávban mozgó terelés mellett végzett a Magyar Közút martonvásári mérnöksége kaszálási munkákat.

A helyszín melletti forgalomfigyelő kamera pont rögzítette, ahogy egy terepjáró nekimegy a munkaterületet és az ott dolgozókat védő energiaelnyelőnek, majd onnan nekicsapódik az előtte lévő kaszáló gépnek.

Az előjelző autók most is az előírások szerinti távolságra haladtak a guruló munkavégzéstől. És persze a több tíz tonnás narancssárga teherautónkon is minden szükséges fényjelzés ment. A baleset idején a burkolat száraz volt, csapadékmentes volt az idő és a látási viszonyok is jók voltak.

A baleset bekövetkezéséig torlódás nem alakult ki, a forgalom addig a középső és a külső sávon zavartalanul haladt.
 
A balesetet okozó személygépkocsi vezetője , valamint a kaszálógépet vezető munkatárs könnyebben megsérült őket az @orszagosmentoszolgalat a székesfehérvári kórházba szállította. Az energiaelnyelő totálkáros, az Unimog két jobb oldali kereke között történt becsapódástól több elem is megsérült, többek között a rézsűkasza támasztó és kirögzítő eleme. A hidraulika rendszer nem sérült, így a gémet be lehetett csukni, és a helyszínről a gép így ki tudott állni. A károkozó a felelősségét elismerte.



Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply