Második születésnap – szalagkorláthoz préselte a kamion a Fordot az M1-esen

Két kamion és egy személyautó érintett abban a balesetben, amely az M1-es autópálya 123-as kilométerszelvényénél történt, Győr térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A baleset következtében a személyautó a szalagkorlát és egy kamion közé szorult, a járműben ketten bent rekedtek, a győri hivatásos tűzoltók mindkettőjüket kiszabadították. Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszon forgalmi akadályt okoz a baleset.

A Hegyeshalom felől Budapest irányába közlekedett a külső forgalmi sávban egy kamion vezetője haladása során nem tartott kellő követési távolságot az előtte azonos irányban és forgalmi sávban közlekedő, majd forgalmi okok miatt fékezve lassító járműszerelvény mögött, és azért, hogy az ütközést elkerülje a kamionját balra kormányozta. Manővere ellenére jobb elejével nekiütközött az előtte lévő járműszerelvénynek, majd tovább haladva a belső forgalmi sávban szabályosan közlekedő Ford típusú személyautónak is nekihajtott. Az ütközés ereje a Fordot a bal oldali szalagkorláthoz préselte. A baleset során a vétlen autó vezetője és utasa is megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A rendőrség az adott útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya ezen szakaszát teljes szélességben lezárta, ezért torlódásra kell számítani.

Foto: Baleset-info.hu / Szabi - Car Kft
Műszaki mentés: Szabi-Car Kft.


Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply