Mazda perdített Suzukit kandelábernek a belvárosi Andrássy úton

Pénteken kettő, személyi sérüléssel járó karambol is történt az Andrássy úton a Bajza utcánál, ez volt a második: egy fiatal pár Mazda 6-tal haladt a Hősök tere felé, majd Bajza utcai jelzőlámpás kereszteződéshez érve nem vették észre, hogy már tilos jelzést mutat a lámpa, így simán haladtak tovább és a nekik jobbról, a Bajza utcából szabad jelzésen érkező Suzuki SX4 bal oldalának ütköztek. Az SX4 ettől megpördült és a szembesarkon álló kandelábernek vágódott. A Mazda utasa könnyebb fejsérülést szenvedett a légzsáktól, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A Suzukit vezető  középkorú úr nem sérült meg a balesetben.

Az okozó sofőr azt mondta a helyszínelőnek, hogy az Eucharisztikus Világkongresszus miatt nemrég a jelzőlámpák elé és köré épített állványzat miatt nemhogy a jelzést, magát a jelzőlámpát sem vette észre, vélhetően a reggeli baleset is hasonló okból történhetett. Ugyan szemben, a bal oldalon is van egy jelzőlámpa a kifelé haladóknak, pont ennek a villanyoszlopnak csapódott ennél az esetnél a Suzuki, de elég távol esik a külső sávtól, aki nem ismerős itt, lehet, fel sem tűnik neki.

Fotók: Baleset-Info.hu

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

A külső sávból ennyit látni a jelzőlámpából – semmit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!