Meghalt a Ford sofőrje, aki fékezés nélkül csapódott a leálló sávban Mercedesbe az M5-ösön

Hiába küzdöttek az 59 éves férfi életéért a mentősök, a helyszínen elhunyt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kakucs térségében közlekedett személygépkocsijával egy 59 éves budapesti férfi 2022. április 15-én 18 óra 27 perckor, amikor egy leállósávon álló személyautónak ütközött. 

A mentősök hiába küzdöttek a férfi életéért, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. Az álló járműben utazók közül hárman, könnyebb és súlyos sérülést is szenvedtek, őket a mentősök kórházba vitték.

Összeütközött két személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kakucs térségében, a 38. és a 39. kilométer között. A balesethez a dabasi és a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon halad a forgalom, torlódásra kell számítani.

A Baleset-info helyszíni tudósítása:

A képen látható ML osztályos Mercedes Szegedről tartott Budapest felé, amikor megálltak az M5-os autópálya leálló sávjában, ugyanis a kocsiban ülők közül az egyik személynek pisilnije kellett.

Vészvillogó és járó motorral ő és az egyik gyermek kiszállt a járműből, amikor vele egy irányból érkező, és a leálló sávban érkező francia rendszámú Ford C-max lassítás nélkül a Mercedes hátuljába csapódott.

A Ford vezetője nem használta a biztonsági övét, őt feszítővágó segítségével a bal hátsó ajtón keresztül szabadították ki, és újraélesztés ellenére a helyszínen életét vesztette. A Mercedesben három felnőtt és két gyermek tartózkodott.

A három és az öt éves kislányok közül az egyiket,továbbá az édesanyját megfigyelésre a Merényi Gusztáv kórházba szállították.

Foto: Baleset-info.hu (minden jog fenntartva)Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.


Leave a Reply