Előzés közben teherautónak ütközött és meghalt egy motoros Zsámbék és Herceghalom között

A 102-es út M1-es autópálya és Zsámbék közötti szakaszán 2021. július 1-jén 6 óra 15 perc körül halálos kimenetelű közlekedés baleset történt. Egy 27 éves, Zsámbék felől motorkerékpárjával az autópálya irányába közlekedő férfi egy kocsisor előzésébe kezdett. A manővert nem sikerült befejeznie, egy szemből érkező tehergépkocsinak ütközött.

A mentők megpróbálták újraéleszteni, de küzdelmük ellenére a motoros az elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, azt a mentési munkálatok és a helyszínelés előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá.

Fotó: 10-es út Facebook-csoport

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

2 thoughts on “Előzés közben teherautónak ütközött és meghalt egy motoros Zsámbék és Herceghalom között

  1. Sajnálom a Benit, ezt sajnos nagyon elrontotta😭 Nyugodtj Békében! A családnak kitartást😭 Nem a vad motoros volt csak hibázott és ez az életébe került⚫⚫⚫

  2. Aki ismerte Benjamint. Tudja hogy sohasem volt egy vad motoros..😥😥 nagyon precíz volt…😪😪😪 sohasem kapkodott..😢😢 ismerte ennek az útnak minden részét. És aki jár erre tudja hogy az ilyen nyomorék kamionok hogy levagjak a kanyarokat..remélem rendesen kivizsgálás az egészet…🙏🙏🙏 Barátom te pedig nyugodj békében..😭😭😭😭 sohasem foglak feledni😭😭😭😭😭😭
    Családnak őszinte részvétem és kitartást e nehéz pillanatban…😭😭😭😭😭

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!