Meghalt a Suzuki vezetője, aki egy ütközést követően villanyoszlopnak csapódott a Hungária körúton

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. június 3-án 12 óra 07 perc körül két autó ütközött össze a XIV. kerület, Hungária körút és a Pálma utca kereszteződésénél. Az ütközést követően az egyik autó oszlopnak csapódott. Az elsődleges információk alapján a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

A sérültek ellátása és a helyszínelés folyamatban van. Az érintett útszakaszon torlódás várható, kérjük, hogy aki teheti, más útvonalon közlekedjen.

Információink szerint a Suzuki S-Cross a Hungária körúton (Az Erzsébet Királyné útja felé) haladt vélhetően a megengedett sebességnél gyorsabban, amikor a Pálma utcából érkező Volkwagen Caddy az jármű oldalának ütközött.

A Caddy annyira megbillentette a Suzukit, hogy a járdára pördült, a vezető felőli oldalon nekicsapódott villanyoszlopnak, majd a hátuljával a Hungária körút 192 kerítésének ütközve a járdán keresztben állt meg.

A Suzuki vezetőjét megpróbálták újraéleszteni, de gyors beavatkozás ellenére a helyszínen életét vesztette.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply