Meghalt a vétlen ételfutár, miután elé fordult egy VW kisbusz Budapest és Vecsés határán

Összeütközött két személyautó Budapest és Vecsés határán, a Ferihegyi repülőtérre vezető út és az Üllői út találkozásánál, a 4-es főúton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében. Az egyik járműből ki tudtak szállni a benne utazók, a másikba viszont beszorult egy ember. Őt a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók kiszabadították, majd kiemelték, és átadták a mentőknek. Mindkét autó akadályozza a forgalmat.

GPS utasítására hajtott át a szemközti oldalra

A Baleset-info.hu információi szerint a képeken látható fehér színű, svéd rendszámú Volkswagen Caddy vezetője a belváros felé haladt, majd a gépkocsiba szerelt GPS azt mondta, hogy forduljon balra. A sofőr az átjáró előtt áttért a szemközti oldalra, és ütközött a Skodával.

Információink szerint a vétlen Skoda ételfutár vezetőjét a tűzoltók feszítővágó segítségével próbálták kiszabadítani a gépkocsiból, de az életét nem sikerült megmenteni. A helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az utat, a forgalmat a töltőállomáson keresztül elterelik. A balesettel érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

Foto: Baleset-info.hu (K. Attila) – Trelergoo.hu / minden jog fenntartva!Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply