Meghalt a vonattal ütköző Ford vezetője Petőfiszállás és Csengele között

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó 700-as számú Kárász InterCity vonat Petőfiszállás és Csengele között egy vasúti átjárónál személygépkocsival ütközött. A fénysorompó jól működött, piros jelzést adott. A vonaton senki nem sérült meg.🚌 A helyszínelés ideje alatt – várhatóan hosszabb ideig – azon a szakaszon nem közlekedhetnek a vonatok. A MÁV-START pótlóbuszokat rendelt a helyszínre az utasok elszállításához, melyek Kiskunfélegyháza és Kistelek között szállítják az utasokat.

A Budapest–Cegléd–Szeged vonalon meghosszabbodik a vonatok menetideje.Szegedről a Nyugati pályaudvarra 7:45-kor induló Aranyhomok IC a mai napon nem közlekednek. Az utasok a következő, 727-es számú InterCity vonattal utazhatnak.is. A balesethez mentőhelikopter is érkezett. A csaknem kétszáz utas mentesítő buszjáratokkal utazhat majd tovább.

A balesethez a kisteleki, a kiskunmajsai, továbbá a csengelei önkéntes tűzoltók érkeztek ki, de a helyszínre riasztották a kiskunhalasi és a szegedi hivatásos tűzoltókat is. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, de a gépkocsi vezetője a helyszínen meghalt. A csaknem kétszáz utas mentesítő buszjáratokkal utazhat majd tovább.

Kiemelt kép: POLICE

Foto: Mávinform


Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply