Megijedt a négyesfogat egyik lova, és a szemből érkező Mazda tetejére vetődött Vecsésen

Négylovas fogattal ütközött össze egy személyautó Vecsésen, a Budai Nagy Antal utcában. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység áramtalanítja a gépkocsit, és segít befogni a lovakat.

Helyszíni információink szerint a fogat haladt a Budai Nagy Antal utcában. A lovaskocsit egy utánfutót húzó Renault Thalia gépkocsi előzte.

Vélhetően az utánfutón szállított tételek zörgő hangja megrémítette a négyesfogat bal első lovát, amely ennek következtében egy szemből érkező Mazda gépkocsira ugrott.

A lovaskocsi hajtója, és a mellette ülő tulajdonos ennek hatására leesett a kocsiról. A vezető beverte a fejét egy villanyoszlopba, a tulajdonoson átment a lovaskocsi.

A Mazdát vezető nő, a mellette ülő gyermekét, valamint a kocsist és a hintó tulajdonosát a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

A bejegyzés elkészítésében társzerkesztőként közreműködött:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!