Menetrend szerinti autóbusznak csapódott egy Toyota a Gubacsi híd pesterzsébeti hídfőjénél

Egy Toyota Avensis, egy Renault Megane és egy menetrend szerint közlekedő 148-as busz ütközött össze abban a balesetben, mely vasárnap délután történt a Csepelt és Pesterzsébetet összekötő Gubacsi híd pesterzsébeti hídfőjénél.

Csepel felől érkező autóbusz megállt a Sósfürdő elnevezésű megállónál, hogy elvégezze az utascserét. Ezt követően irányjelzőjét használva jelezte indulási szándékát a mögötte érkezőknek.

Ekkor érkezett oda egy fekete színű Renault Megane gépkocsi, aki lassítással lehetőséget adott a busznak, hogy visszasoroljon a felüljáróra tartó sávba.

Az elengedés tényét a Renault mögött érkező pezsgő színű Toyota Avensis későn észlelte. Annak érdekében, hogy a Toyota vezetője elkerüljön egy csúnya karambolt, elrántotta a kormányt, ami részben sikerült is, ugyanis a Renault gépkocsival csak érintőlegesen ütköztek, de a manőver ezzel nem ért véget, ugyanis Toyota áttért a szemközti oldalra, ahol a szemből érkező autóbusznak ütközött.

Az eset során sem a Toyota, sem pedig a Renault vezetője nem sérült meg. Ezzel szemben a szemből érkező autóbuszon három utas megsérült. Őket a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította. Állapotukról nincs információnk, ugyanis a helyszínen még nem derült ki.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila (Minden jog fenntartva)Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply