Életveszélyesen sérültek a lakóautó utasai, miután lerepültek az M3-asról

Árokba hajtott egy kisteherautó az M3-as autópálya 128-as kilométere közelében, Mezőkövesd térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. A 128-as km-nél az érintett oldalt lezárták, a forgalmat a 128-as km-nél lévő csomópontban kiterelik.

Életveszélyes sérüléssekkel szállították kórházba azt a német állampolgárt, és magyar utasát, akik lesodródtak az útról Mezőkövesd határában.

Információink szerint az eset során egy személy beszorult a roncsba, őt feszítővágó segítségével kellett kiszabadítani, egy személy viszont a baleset következtében elvesztette az egyik végtagját. Mindkettőjük állapota életveszélyes.

A Mezőkövesd Képekben információi szerint a kisteherautó a belső sávból tért le jobbra, átszakította a szalagkorlátot, majd átfordult.

A mezőkövesdi tűzoltók két személyt szabadítottak ki a roncsból, mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek, mentőhelikopter szállította őket kórházba. Egyikük a karját vesztette. A forgalmat másfél órára leterelték, de jelenleg már egy sávon haladhatnak az autók.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply