Életveszélyesen sérültek a lakóautó utasai, miután lerepültek az M3-asról

Árokba hajtott egy kisteherautó az M3-as autópálya 128-as kilométere közelében, Mezőkövesd térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. A 128-as km-nél az érintett oldalt lezárták, a forgalmat a 128-as km-nél lévő csomópontban kiterelik.

Életveszélyes sérüléssekkel szállították kórházba azt a német állampolgárt, és magyar utasát, akik lesodródtak az útról Mezőkövesd határában.

Információink szerint az eset során egy személy beszorult a roncsba, őt feszítővágó segítségével kellett kiszabadítani, egy személy viszont a baleset következtében elvesztette az egyik végtagját. Mindkettőjük állapota életveszélyes.

A Mezőkövesd Képekben információi szerint a kisteherautó a belső sávból tért le jobbra, átszakította a szalagkorlátot, majd átfordult.

A mezőkövesdi tűzoltók két személyt szabadítottak ki a roncsból, mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek, mentőhelikopter szállította őket kórházba. Egyikük a karját vesztette. A forgalmat másfél órára leterelték, de jelenleg már egy sávon haladhatnak az autók.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!