Mentőhelikoptert hívtak a Hahótnál történt frontális karambolhoz

Két személyautó karambolozott Hajót és Zalaegerszeg között a 74-es számú főúton a 26-os kilométerszelvénynél. Az egyik járműbe egy ember beszorult. A gelsei önkéntes tűzoltók a nagykanizsai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eltávolították a gépkocsi két ajtaját. A balesetben többen megsérültek. Az egységek kiszabadították a beszorult embert. A mentők is a helyszínen vannak.

Az MTI helyszíni információi szerint hárman súlyosan megsérültek, köztük egy terhes nő.

A helyszínelés és műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlott.

Az alábbiakban

Az alábbiakban a Gelsei Önkéntes Tűzoltó Egyesület facebook bejegyzését olvashatják:

2021.08.21.-én 9:56-kor kaptuk a riasztást hogy a 74-es főúton Hahót külterületén 2 személygépkocsi ütközött, legalább egy fő a gékocsiba szorult. Az esethez a vonulást 7 fővel kezdtük meg 2 járművel.

Kiérkezéskor az egyik sérült autóban 1 fő beszorult sérültet találtunk akinek a kimentését feszítő-vágó segítségével megkezdük, a mentők közreműködése mellett. A sérült kiszabadítását az időközben a helyszínre érkező Nagykanizsai hivatásos egységgel közösen fejeztük be.

A beszorult sérültet állapotának stabilizálása után mentőhelikopterrel szállították kórházba. A másik járműben 4 fő utazott köztük egy kismama, és egy kiskorú gyermek.

A mentők helyszíni elllátás után kórházba szállították a jármű utasait. Az est idején és a rendőrségi helyszínelés alatt teljes útzár volt érvényben. Az eset felszámolásában Gelse ÖTE, Nagykanizsa/2, Nagykanizsa/Pálya vett részt.

Foto: Gelsei Önkéntes Tűzoltó EgyesületIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply