Mentőhelikoptert hívtak a Hahótnál történt frontális karambolhoz

Két személyautó karambolozott Hajót és Zalaegerszeg között a 74-es számú főúton a 26-os kilométerszelvénynél. Az egyik járműbe egy ember beszorult. A gelsei önkéntes tűzoltók a nagykanizsai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eltávolították a gépkocsi két ajtaját. A balesetben többen megsérültek. Az egységek kiszabadították a beszorult embert. A mentők is a helyszínen vannak.

Az MTI helyszíni információi szerint hárman súlyosan megsérültek, köztük egy terhes nő.

A helyszínelés és műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlott.

Az alábbiakban

Az alábbiakban a Gelsei Önkéntes Tűzoltó Egyesület facebook bejegyzését olvashatják:

2021.08.21.-én 9:56-kor kaptuk a riasztást hogy a 74-es főúton Hahót külterületén 2 személygépkocsi ütközött, legalább egy fő a gékocsiba szorult. Az esethez a vonulást 7 fővel kezdtük meg 2 járművel.

Kiérkezéskor az egyik sérült autóban 1 fő beszorult sérültet találtunk akinek a kimentését feszítő-vágó segítségével megkezdük, a mentők közreműködése mellett. A sérült kiszabadítását az időközben a helyszínre érkező Nagykanizsai hivatásos egységgel közösen fejeztük be.

A beszorult sérültet állapotának stabilizálása után mentőhelikopterrel szállították kórházba. A másik járműben 4 fő utazott köztük egy kismama, és egy kiskorú gyermek.

A mentők helyszíni elllátás után kórházba szállították a jármű utasait. Az est idején és a rendőrségi helyszínelés alatt teljes útzár volt érvényben. Az eset felszámolásában Gelse ÖTE, Nagykanizsa/2, Nagykanizsa/Pálya vett részt.

Foto: Gelsei Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!