Volkswagen hajtott Mercedes oldalának Zuglóban, a Füredi út és Csertő utca kereszteződésben

Két személyautó karambolozott Budapest XIV. kerületében, a Füredi utca és a Csertő utca kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Helyszíni információink szerint sárgán villogóra állított jelzőlámpáknál a Volkswagen Passat ázsiai sofőrje a Csertő utca felől jövet nem állt meg az Elsőbbségadás kötelező táblánál, behajtott a kereszteződésbe, ahol a Füredi úton az Örs vezér tere felől érkező Mercedes bal oldalának ütközött. A Passat megpördült, a Mercedes a járdára hajtott és a parkoló autók mellett tudott megállni. Az autókban utazó mindhárom személy használta a biztonsági övet, ennek köszönhetően csak a Volkswagen hölgy utasa sérült meg könnyebben, őt a mentőszolgálat további kivizsgálás céljából kórházba szállította.

Fotók: Baleset-Info.hu / minden jog fenntartva/

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!