Mercedes kupé csapódott a Körszálló parkolójából kikanyarodó Renaultnak

Összeütközött két személyautó Budapest II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron, a Lórántffy Zsuzsanna lépcsőnél. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták.

A Körszálló parkolójából kihajtó Renault Megane kombi gépkocsi vezetője balra kanyarodott (volna) a Széll Kálmán tér felé. A külső sávban érkező autók megálltak, hogy elengedjék, a belső sávban érkező Mercedes E220 kupé viszont későn észlelte a kanyarodó gépkocsit, és nekicsapódott.A Mercedest vezető középkorú hölgynek a biztonsági övtől megrándult a nyaka, a kiérkező mentőszolgálat további vizsgálatok céljából kórházba szállította. A helyszínelés és a műszaki mentés idején óriási torlódás volt,

Mivel a roncsok szinte teljes szélességében elfoglalták az úttestet, az 5-ös, a 22-es, a 222-es, a 22A, a 91-es és a 155-ös autóbusz terelve közlekedett.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!