Mercedes mikrobusz ütött ki egy Daewoot a Rózsák terén

Egy Honda Jazz és egy Citroen C2 ütközött össze abban a balesetben, mely az Izabella utca és a Dohány utca kereszteződésében (Rózsák tere) történt. Akkori információk szerint a Citroen az Izabella utcában közlekedett, amikor a Dohány utcai kereszteződéshez érve, nem vette észre az elsőbbségadás táblát, és behajtott a csomópontba, ahol ütközött a Dohány utcán szabályosan közlekedő Honda Jazz gépkocsival.

Az eset csütörtök délelőtt megismétlődött

A fenti eset csütörtökön délelőtt megismétlődött, de most egy Mercdes V osztály és egy Daewoo Lanos gépkocsi volt a történet résztvevői.

A Izabella utcán haladó Mercedes mikrobusz vezetője vélhetően nem ismerte fel a kereszteződésben kihelyezett táblát, mely elsőbbségadásra hívja fel az arra közlekedők figyelmét, és egészen nyugodtan hajtott be a kereszteződésbe, ahol találkozott egy szabályosan közlekedő Daewoo Lanos gépkocsival.

A Lanos jobb első, illetve jobb hátsó ülésén ülésén helyet foglalók könnyebb sérülést szenvedtek. A kisbusz vezetője az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján nem sérült meg, de a helyszínelés folyamán rosszul lett, így őt a balesethez riasztott mentőautó kórházba szállította.

Nem az első baleset ezen a héten

A helyszínen tartózkodó szemtanúk arról számoltak be, hogy ebben a kereszteződésben a héten nem ez az első eset, ugyanis volt már kerítésbe csapódott Volvó, trolibusszal ütközött személyautó, és volt két személyautó karambolja is.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!