Mercedes mikrobusz ütött ki egy Daewoot a Rózsák terén

Egy Honda Jazz és egy Citroen C2 ütközött össze abban a balesetben, mely az Izabella utca és a Dohány utca kereszteződésében (Rózsák tere) történt. Akkori információk szerint a Citroen az Izabella utcában közlekedett, amikor a Dohány utcai kereszteződéshez érve, nem vette észre az elsőbbségadás táblát, és behajtott a csomópontba, ahol ütközött a Dohány utcán szabályosan közlekedő Honda Jazz gépkocsival.

Az eset csütörtök délelőtt megismétlődött

A fenti eset csütörtökön délelőtt megismétlődött, de most egy Mercdes V osztály és egy Daewoo Lanos gépkocsi volt a történet résztvevői.

A Izabella utcán haladó Mercedes mikrobusz vezetője vélhetően nem ismerte fel a kereszteződésben kihelyezett táblát, mely elsőbbségadásra hívja fel az arra közlekedők figyelmét, és egészen nyugodtan hajtott be a kereszteződésbe, ahol találkozott egy szabályosan közlekedő Daewoo Lanos gépkocsival.

A Lanos jobb első, illetve jobb hátsó ülésén ülésén helyet foglalók könnyebb sérülést szenvedtek. A kisbusz vezetője az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján nem sérült meg, de a helyszínelés folyamán rosszul lett, így őt a balesethez riasztott mentőautó kórházba szállította.

Nem az első baleset ezen a héten

A helyszínen tartózkodó szemtanúk arról számoltak be, hogy ebben a kereszteződésben a héten nem ez az első eset, ugyanis volt már kerítésbe csapódott Volvó, trolibusszal ütközött személyautó, és volt két személyautó karambolja is.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply