Motoros ételfutár súlyos sérülést szenvedett, amikor személyautóval ütközött a Szilágyi Erzsébet fasorban

A Nyúl utcán közlekedő Volvo személygépkocsi be szeretett volna kanyarodni a Szilágyi Erzsébet fasorra (Széll Kálmán tér felé vezető irányába). Kanyarodása közben egy motoros ételfutárral ütközött, ami a gépkocsi elejének csapódott.

Az ütközés következtében a motor felborult, majd keresztül csúszott a Szilágyi Erzsébet fasor négy forgalmi sávján, egészen a szemközti oldal buszsávjáig.

A helyszínre két mentőautót vezényelt az Országos Mentőszolgálat, akik a motorost súlyos sérülésekkel szállították a Szent János kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére A 91-es autóbusz terelt útvonalon közlekedett, a Széll Kálmán tér M és a Nagyajtai utca közötti megállókat nem érintette.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

2 thoughts on “Motoros ételfutár súlyos sérülést szenvedett, amikor személyautóval ütközött a Szilágyi Erzsébet fasorban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!