Házibuliból az intenzívre: kizuhant a BMW sofőrje, mert gyorshajtás közben be sem volt kötve

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy debreceni lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy házibuliban volt a barátaival 2021. augusztus 19-én este Hosszúpályiban. Az eseményről két ismerősével együtt elindult Monostorpályiba, azonban útjuk nem tartott sokáig, mivel a község előtt balesetet szenvedtek.

Az eljárás során kiderült, hogy a 26 éves nő a járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, emiatt azzal megcsúszott és az árokba hajtott. A közlekedési balesetben a jármű vezetője – mivel nem használta a biztonsági övet – kiesett a gépkocsiból és életveszélyes, jobb első utasa súlyos, míg a másik férfi könnyű sérüléseket szenvedtek.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Fotók és szöveg: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!