Nem bírta bevenni a kanyart, és a HÉV-síneken kötött ki egy Audi Csepelen

A HÉV-sínekre futott, és továbbhaladni nem tudott egy személyautó Budapest XXI. kerületében, Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton hétfőn kora este. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A rajok a rendőrségi helyszínelés után szüntetik meg a forgalmi akadályt.

A Baleset-info.hu helyszíni információ szerint a II. Rákóczi Ferenc úton, a Posztógyár utca felől érkező Audi vélhetően a nagy sebesség miatt nem tudta bevenni a kanyart, és a gépkocsi vezetője elvesztette uralmát a gépjárműve felett, majd az irányíthatatlan autó a HÉV síneken kötött ki. Az Audi a becsapódás során maga alá gyűrte a HÉV síneket elválasztó kerítést.

A H7-es HÉV helyett Boráros tér és a Szent Imre tér között pótló autóbuszokat rendelt a MÁV-HÉV Zrt, ugyanis daru szükséges az Audi kiemeléséhez. Ezért le kellett kapcsolni az áramot a felsővezetékben.

Foto: Baleset-info.hu/ Mr.Gabee – minden jog fenntartva

Update: 22:33-tól üzemzárásig a H7-es HÉV Boráros tér és Szent Imre tér között közlekedik

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!