Nem használták az övet, kirepült anya és kislánya egy teherautóból a Balatoni úton

A XI. kerületben, a 7-es számú főutat teljes szélességében lezárták a Kőérberki dűlő és a Pedellus utca között.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. október 6-án 13 óra 40 perc körül Budapest XI. kerületében, a Balatoni úton, a Kőérberki dűlő kereszteződésében három autó ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetben több ember megsérült.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a 7-es számú főutat, a Kőérberki dűlő és a Pedellus utca között; a forgalmat a párhuzamos utcákba terelik.  

Információink szerint a Balatoni úton haladt hegynek felfelé a képen látható Volkswagen LT teherautó, amikor az egyik ismert baleseti gócponthoz a Panoráma-kanyarhoz érve, vélhetően a rakomány nélküli teherautó megcsúszott a nedves úton.

Ennek következtében a Volkswagen áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol egy ezüst színű Skoda Octavia kombinak ütközött.

Az irányíthatatlan teherautót végül a szalagkorlát állította meg.

A Skoda mögött érkező Fiat 500 vezetője vélhetően lefelé a lejtőn, a nedves úton képtelen volt időben megállni, sőt reagálni sem ahhoz, hogy elkerülje az ütközést. A Fiat a kiforduló teherautónak csapódott.

Édesanya és lánya kirepültek az autóból

A teherautóban egy hölgy ült a gyermekével, akik az ütközéseket követően szó szerint kirepültek a gépjárműből. Mint később kiderült egyikőjük sem használta a biztonsági övet.

A kiérkező mentőszolgálat, valamint a Szent Márton gyermekmentő a lányt, és édesanyját további vizsgálatokra kórházba szállította.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a a 141-es és a 101B jelzésű buszok terelt útvonalon közlekedtek.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.