Nem számolt az érkező villamossal a piroson áthaladó 7-es busz a Tétényi úton

Összeütközött egy villamos és egy autóbusz Budapest XI. kerületében. Az Etele út és a Tétényi út kereszteződésében történt a karambol. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, amely akadályozza az 1-es villamos forgalmát.

A Baleset-info.hu a helyszínen tartózkodó szemtanuktól, valamint a villamos utasaitól úgy értesült, hogy a képeken látható autóbusz a 7-es vonalon közlekedett, amikor vélhetően figyelmen kívül hagyta a csomópontban található jelzőlámpa tilos jelzését, és behajtott a kereszteződésbe, ahol érintőlegesen ütközött a szabályosan közlekedő 1-es villamossal.

A busz vezetője vélhetően azt gondolta, hogy még időben elhaladt a villamos mellett, ugyanis továbbhajtott a Bornemissza téri végállomás felé, és nemsokkal később visszatért a baleset helyszínére.

Személyi sérülésről nem érkezett jelentés.

Foto: Baleset-info.hu

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Foto: Olvasóink

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!