Nem vette észre a furgonos az érkező villamost a Szerémi úton

Nem vette észre a nagy sárga villamost.

A fenti képet olvasónk küldte be szerkesztőségünkbe, melyen jól látható, hogy egy Ford Transit típusú furgon ütközött az 1-es vonalán menetrend szerint közlekedő villamossal a Szerémi úton, a Prielle Kornélia útnál.

A fehér furgon a Rákóczi híd felől érkezve a villamos síneken keresztül vissza szeretett volna fordulni, de nem vette észre a közeledő villamost, és összeütköztek. Az ütközés következtében a villamos első tengelye kisiklott, továbbá egy jelzőlámpa oszlop a baleset során kidőlt

Áthajtott a tilos jelzésen

Helyszíni információk szerint a furgon a tilos jelzés ellenére hajtott rá a sínekre, és ütközött a villamossal.

Személyi sérülésről nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idején Az 1-es villamos az Etele út / Fehérvári út és a Budafoki út / Dombóvári út között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal lehet utazni.

olvasónk


Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Villamos és egy kisteherautó ütközött össze Budapest XI. kerületében, a Szerémi úton. A szerelvény, amelyről leszálltak az utasok, kisiklott, így az érintett szakaszon áll a villamosforgalom. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

Olvasható a Katasztrófavédelem közleményében
Baleset-info.hu
Baleset-info.hu
Baleset-info.hu
Baleset-info.hu

A fotók, illusztrációk. és más művészi jellegű alkotásokat a nemzetközi jog értelmében szerzői jog védelmezi. Ez azt jelenti, hogy ha valaki fel szeretné használni az adott a bejegyzésben szereplő képeket, (például megosztja azt az interneten), azt csak előzetes, a Baleset-info.hu-tól kapott írásbeli engedéllyel teheti meg.

Leave a Reply