Ittas Fordos rohant nyerges billencsnek Sóskút és Tárnok között – előtte a 6-os főúton balesetezett, majd elhajtott

Egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a Sóskút és Tárnok közötti út 9-es kilométerszelvényénél, a körforgalom közelében. Az érdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki a műszaki mentési munkálatokhoz. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van a baleset miatt.

Megerősített információink szerint a Ford Mondeo sofőrje a 8104-es úti körforgalomból Sóskút felé kihajtva megcsúszott, áttért a szembejövő oldalra, majd az éppen odaérkező Mercedes nyerges billencs elejébe rohant.

A Ford vezetője könnyebb karsérüléssel megúszta a karambolt, viszont a felelősségre vonást nem fogja, mivel a helyszínen végzett légalkoholos mérés erős ittasságot jelzett nála. Ráadásul, amint az szintén a helyszínen kiderült, néhány órával korábban a 6-os főúton Százhalombatta és Érd között már okozott egy másik balesetet, valószínűleg ott sem józan állapotban, ahol két autó oldalát törte össze, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről…

A billencs vezetője szerencsére nem sérült meg az ütközésben, de láthatóan nagyon megviselte a csattanás.

Jelenleg félpályán halad a forgalom Sóskút és Tárnok között, de a tehergépkocsi műszaki mentésének ideje alatt újból teljesen lezárják az útszakaszt.

Szöveg: OKF, Baleset-Info.hu

Fotók: Baleset-info.hu / Késő Balázs K+Crash Autómentő Kft.
Műszaki mentés: Késő Balázs K+Crash Autómentő Kft.


Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply