Öngyilkossági szándékkal hajtott a fának egy autós Mosonszolnoknál

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8505-ös számú úton Mosonszolnok térségében, 2021. december 16-án 15 óra 58 perckor. Egy 37 éves férfi közlekedett személygépkocsival az 1-es számú főút felől, Mosonszolnok irányába.

Haladása során feltehetőleg elaludt, amelynek következtében az úttestről a menetiránya szerinti bal oldalon lehajtva autójával egy fának ütközött. A járművezető a baleset következtében megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték. A szemle során felmerült a gyanú, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért egészségügyi ellátása során további mintavételről intézkedtek a rendőrök.

Legújabb információink szerint a férfi szánt szándékkal hajtott a fának, valamint a szervezetében drogot is találtak. Valószínűleg mindkét lábát amputálni kell, több helyen eltört a gerince és szintén több helyen betört a koponyája.

Szöveg és fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!