Őrizetben a debreceni cserbenhagyásos halálos gázolás elkövetője

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki 2021. december 14-én 21 óra körül, Debrecenben a Pósa utcában elütött, egy korábban elesett, és emiatt az úttesten fekvő gyalogost, aki a helyszínen belehalt sérüléséibe. A gépjármű vezetője megállás, és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett, és halálos közúti közlekedési baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség jelentős erőkkel kezdte meg a gázoló és a gépjármű felkutatását. A nyomozás eredményeként 2021. december 15-én 12 óra körül Debrecen belvárosában megtalálták a balesettel érintett gépjárművet, illetve az azt vezető személyt. Megállapítást nyert, hogy a gépjárművet egy 65 éves budapesti, de Debrecenben élő férfi vezette, akit előállítottak a kapitányságra és gyanúsítottként kihallgattak.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tesz letartóztatásának indítványozására.

Szöveg és foto: POLICEIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply