Ketten beszorultak a roncsba egy frontális karambol után Iváncsa térségében

Összeütközött két személyautó tegnap Iváncsa térségében, a 6-os számú főúton. A balesethez a dunaújvárosi és pusztaszabolcsi tűzoltók mellett a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. Az egyik autóban a vezető egyedül utazott, nem sérült meg, a másik jármű vezetője és utasa beszorult, kimentésükhöz hidraulikus mentőszerszámokat használtak a tűzoltók, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. december 19-én 15 óra 36 perckor, a 6-os számú főút 47-es kilométerszelvényében, Iváncsa térségében. Egy 22 éves budapesti lakos közlekedett Ercsi irányába, amikor egy közlekedési szituációból adódóan a sofőr erőteljesen fékezett, melynek következtében elveszítette uralmát a jármű irányítása felett, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő gépkocsival. A vétlen járművezető és utasa a baleset során megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Fotók: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, szöveg: OKF, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!