Pál Tamás színművész vezette a Citroënt, amit egy tiloson áthajtó BMW borított fel Újpesten

Korábban beszámoltunk róla, hogy több személyautó ütközött össze Budapest IV. kerületében, az Árpád út és az István út kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki.

Helyszíni értesüléseink alapján az Árpád úton a Váci út felől érkező BMW vezetője nem lassított a piros jelzést mutató jelzőlámpánál, így a csomópontban belerohant az István úton a Tél utca felől közlekedő Citroën DS3 bal oldalába. A nagy erejű ütközés hatására a Citroën a bal oldalára borulva az Árpád úton a piros lámpánál várakozó autók közé csapódott, összetörve egy Skodát és egy Volkswagen kombit. 

Az oldalán fekvő roncsból épp arra közlekedő rendőrök és civil szemtanúk emelték ki a sofőrt, aki szerencséjére csak könnyebben sérült, őt a mentők kórházba szállították. A többi járműben utazók közül senki sem sérült meg, így a BMW-t volánja mögött ülő fiatalember sem.

A helyszínelés időtartamára az Árpád út felüljáró felé vezető oldalát lezárta a Rendőrség, csak a BKK járatai hajthattak át.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

A felborult Citroënt Pál Tamás színművész vezette:

Cikkünk megjelenését követően a legnagyobb közösségi oldalon jelentkezett Pál Tamás, a veresegyházi Veres 1 Színház művésze, aki a vétlen Citroën DS3-t vezette. Ő a történteket követően az alábbiakat mondta el az esetről:

Mai napom. Az “egy ember megsérült” az én voltam. De egy karcolás nélkül úsztam meg a felborulást. Nekem jött a BMW-s, padlógázzal, állítólag még sárgában, de nekem már zöld volt, felborított és nekilökött még másik 4 autónak. Mentő bevitt, de nem volt semmi bajom, szóval jelentem, minden rendben. Köszönöm a helyszíni segítségnyújtást a mentősöknek, rendőröknek, tűzoltóknak, civileknek. Mindenki vigyázzon magára!

Fotók: Baleset-Info.hu, Újpestiek Facebook-csoport, BKK kamera

Leave a Reply