Parkoló autónak csapódott, majd felborult egy Toyota az Etele úton

Az oldalára borult egy személyautó Budapest XI. kerületében, az Etele úton, a Rátz László utcánál. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a gépkocsit, amely akadályozza a villamosforgalmat.

Az Etele úton közlekedett a képen látható Toyota Corolla Verso gépkocsi. A Rátz László utcát követően ismeretlen okból a gépkocsi a parkoló autók felé vette az irányt. A gépkocsi vezetője annak érdekében, hogy elkerüljön egy esetleges ütközést, balra rántotta a kormányt, amitől az villamospálya és az út közötti elválasztó szegélynek hajtott.

Hogy a gépkocsi ne a villamossínekre sodródjon, a sofőrnek volt annyi lélekjelenléte, és jobbra kapta a kormányt, amitől az út menti parkolóban álló Ford Mondeo gépkocsinak ütközött, majd az oldalára borulva állt meg. A parkoló Ford jobb hátsó futóműve a becsapódás hatására kitört.

A gépkocsi vezetője információink szerint használta a biztonsági övet, így nem sérült meg, és saját erejéből el tudta hagyni a gépjárművét.

Foto: Baleset-info.huIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply