Parkoló Fordnak csapott a HÉV egy elé hajtó Opelt a Soroksári úton

A HÉV-vel ütközött össze egy személyautó, majd a gépkocsi egy másik autónak is nekikoccant Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A HÉV-en utazókért mentesítő buszjárat érkezik. A helyszínre várják a mentőket is.

Szerkesztőségünk helyszíni információi szerint a Soroksári út 97 szám alatt található telephelyről indult el egy Opel Astra gépkocsi, mely a Soroksári útra szeretett volna kikanyarodni. A manőver során egy vasúti átjárón kellett volna áthaladnia.

Az áthaladás előtt a gépkocsi vezetője vélhetően nem számított a Közvágóhíd elnevezésű végállomásról érkező, és Ráckeve állomásra tartó H6-os HÉV szerelvényre. A HÉV vezetője vészfékezett, próbálta elkerülni az ütközést, de nem sikerült, az Opel bal elejének csapódott.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a személyautó egy parkoló autónak koccant.

Feltételezhetően a balesetet okozó sofőr nem használta a biztonsági övét, ugyanis nem léptek működésbe a gépkocsi légzsákjai, illetve a szélvédő is betört.

A gépkocsi vezetőjét a kiérkező mentőszolgálat megvizsgálta, de nem kellett kórházba szállítani. A HÉV-en tartózkodók közül senki sem sérült meg.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply