Patakba zuhant egy Skoda, miután egy BMW oldalról nekihajtott a soroksári Auchannál

Egy négy méter mély patakba hajtott, és az oldalára borult egy személyautó Budapest XVIII. és XXIII. kerületének határán, a Külső kerületi körúton, a Szélső utcánál. A járműben ketten utaztak, ők ki tudtak szállni. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsit.

Szerkesztőségünk helyszíni információi szerint a Bevásárló utcában közlekedő BMW gépkocsi a Külső kerületi körút – Vecsési út találkozásánál található kereszteződésében ütközött egy Skoda Fabia személyautóval.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Skoda vezetője elvesztette uralmát a gépkocsija felett, majd az út menti (mintegy 5 méter mély) patakba repült.

A Skodában ülő idős házaspárt a kiérkező mentőszolgálat és a Katasztrófavédelem munkatársai húzták ki az összeroncsolódott autóból. A kiemelést követően a mentőszolgálat a Merényi Gusztáv kórházba szállította őket. A BMW vezetője nem sérült meg az eset során.

Az patakból a gépkocsit a Katasztrófavédelem daruja emelte vissza az útra.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!